Suciu despre ordonanţa privind salariile bugetarilor: Nu vom continua pe acest proiect de salarizare

| 13 apr, 15:43

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunţat miercuri că Executivul va lucra la un nou act normativ legat salarizarea bugetarilor, în condiţiile în care ordonanţa anunţată săptămâna trecută a fost abandonată.

"Nu vom continua pe acest proiect de salarizare. Scopul Guvernului e să vină cu un proiect acceptat de partenerii sociali, în limitele fiscal bugetare pe care ni le permitem. (...) Fostul proiect pe care l-am abandonat prevedea că niciun salariu în plată nu ar fi scăzut. (...) Începând de mâine vom avea o nouă abordare a acestui subiect", a afirmat Dan Suciu. 

Acesta a spus că în şedinţa de guvern nu s-a luat în discuţie situaţia ministrului Muncii, Ana Costea, care afirma că îşi va da demisia dacă ordonanţa privind salariile va fi pe ordinea de zi a şedinţei de guvern de miercuri. 

"Nu s-a luat în discuţie situaţia doamnei Costea în acest moment. Ceea ce s-a discutat este că de mâine vom veni cu o altă abordare în privinţa ordonanţei care prevede modificări de salarizare în sectorul public", a adăugat Suciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ