Supercupa Europei, o afacere 100% spaniola

| 09 aug, 15:57

Supercupa Europei din acest an va avea loc la Trondheim, marti, de la ora 21:45, iar doua echipe iberice iti vor disputa trofeul, situatie intalnita pentru a treia oara consecutiv. Real Madrid si Sevilla s-au mai duelat in Supercupa Europei si in 2014, la Cardiff, cu “albii” avand castig de cauza, scor 2-0.

Doar ca acum situatia este putin diferita, insa pentru ambele echipe. Zidane nu se poate baza pe tot trio-ul BBC din atac, in timp ce Unai Emery a plecat la PSG, lasandu-i locul lui Sampaoli pe banca. Chiar si fara multi jucatori importanti valizi, Real este favorita la casele de pariuri, Unibet oferind o cota de 1,42 pentru ca “albii” sa cucereasca trofeul. Sevilla porneste cu sansa a doua, dar are valoarea necesara sa produca surpriza. Cota de 2,85 oferita pentru ca andaluzii sa puna mana pentru a doua oara pe Supercupa merita analizata.

Meci cu goluri?

Anul trecut, la Tbilisi, in Georgia, aveam parte de un meci extraordinar, cu Barcelona si Sevilla oferind un “thriller” cu noua goluri, 5-4, intr-un final, pentru catalani. In opt din ultimele 10 dueluri directe dintre Real si Sevilla s-au inscris cel putin trei goluri, asa ca un asemeenea scenariu nu trebuie exclus marti seara. Cota de 1,65 de la Unibet trebuie luata in considerare.

Morata, inlocuitorul lui Benzema

Atacantul francez are probleme la spate si este putin probabil sa fie utilizat in aceasta partida, acesta luand loc pe banca de rezerve. Astfel, Morata, rascumparat de la Juventus, va incepe pe postul de titular. Internationalul iberic are 10 goluri in tricoul “blanco” in sezoanele petrecute pe Santiago Bernabeu, iar daca reusita cu numarul 11 va veni in poarta Sevillei, atunci cota de 2,28 oferita de Unibet devine castigatoare.

Echilibru dupa 120 de minute?

Un singur meci din istoria Supercupei Europei a ajuns la loviturile de departajare. Este vorba de Bayern Munchen - Chelsea, disputa castigata de nemti, dupa 2-2 in timpul regulamentar, plus prelungiri. Un final similar este cotat cu 6,50 la Unibet, insa trebuie sa tinem cont ca ultimul egal intre Real Madrid si Sevilla s-a consemnat tocmai in 2005.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ