Superman există! Băiatul cu SUPERPUTERI pe care nu îl poate întrece NIMENI

| 23 sep, 2014

Toti copiii isi doresc sa aiba superputeri atunci cand sunt mici. Totul provine din cartile cu povesti, dar mai ales din desenele animate, unde personajele bune reusec intotdeauna sa salveze omenirea datorita fortelor pe care le au. Un astfe; de copil este si Nong Youhui, numai ca el nu doar ca a visat la asa ceva, dar chiar are aceste superputeri.

Daca Binele din desene animate zboara si dispare instant, Nong Youhui are o altfel de putere, mai exact vedere de noapte. Super-forta lui se numeste "ochi albastri". Nu e mare lucru pentru noi, nu-i asa? Ei bine, pentru chinezi este, intrucat sunt foarte rare persoanele care se nasc cu ochi albastri. Ca si pisicile siameze, baiatul vede pe timp de noapte, iar ochii ii stralucesc cu totul altfel (un verde intens).


Ca sa-i verifice abilitatile, cativa oameni de stiinta l-au testat. L-au pus sa scrie raspunsurile la cateva intrebari intr-o camera intunecata. Nu mica le-a fost mirarea cand au vazut ca baiatul a trecut testul cu brio.



Se pare ca super-fortele lui sunt cauzate de o mutatie genetica, probabil.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 sep, 2014
Horia Neagu
Atat de creduli sunteti?
In primul rand, Superman un poseda viziune nocturna.

In cel de-al doilea rand, documentati-va inainte de a scrie un astfel de articol absurd.

Mai multe aici: http://io9.com/5882428/no-a-chinese-boy-doesnt-have-glow-in-the-dark-cat-eyes
23 sep, 2014
miha
INFORMATII
LUCREAZA DE ACASA 3 ORE PE ZI LA CALCULATORUL CONECTAT LA INTERNET SI POTI CASTIGA USOR BANI!NU ESTE MLM NICI JOC PIRAMIDAL,ESTE O OFERTA FOARTE SERIOASA VALABILA IN TOATE LOCALITATILE DIN TARA.PENTRU DETALII TRIMITE-TI “INFO” LA ADRESA [email protected]
24 sep, 2014
Roman
Cuvantul corect este trimiteti in cazul asta. Ce ai scris tu se poate folosi cand spui : Trimite-ti tie ceva. Cate credibilitate are cineva care nu stie sa scrie ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ