SURPRINZĂTOR! Ce a decis Alina Bica după ce Traian Băsescu a anunţat că vrea să o viziteze

| 23 apr, 10:22

Alina Bica a spus că nu îl primeşte acasă pe Traian Băsescu, potrivit România TV. Este decizia fostei şefe DIICOT, după ce fostul preşedinte a anunţat că ar vrea să o viziteze.

Traian Băsescu a declarat, marţi la B1Tv, că își dorește să discute cu fosta şefă a DIICOT Alina Bica, recent ieşită din Penitenciarul Târgşor.

"M-aș bucura enorm dacă doamna Bica ar fi de acord să îi fac o vizită", a spus Băsescu, completând că fosta şefă DIICOT "e un profesionist desăvârșit și un om care are o anume statură morală".

Traian Băsescu a mai spus că nu crede că Bica, Georgescu şi Udrea au luat mită și că au fost oameni în care a crezut și pe care i-a girat.

"Nu mă tem de nimic. Nici n-are cine mă șantaja și nici cine să mă pună la colț. Eu am fost comandat de navă, mi-am apărat și ospătarii de navă când îi prindeau cu contrabandă, dar când e vorba de șeful DIICOT, ANI, cum să nu cred în ei? Am crezut în ei, i-am girat. (...) Nu pot să cred că doamna Bica sau Georgescu au luat șpagă, cum nu pot să cred că în birou la Elena Udrea a ajuns o geantă cu 900.000 de euro (...) Dorința mea e acum este să vorbesc cu doamna Bica. Dacă nu are restricții, o voi vizita acasă, dacă e de acord domnia ei și soțul", a completat Traian Băsescu, mai scrie România TV.

 

Citeşte şi: Băsescu: Vreau să vorbesc cu Alina Bica. M-aş bucura ENORM dacă ar fi de acord să îi fac o vizită

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 apr, 08:56
Jock
D-na,Bica de ce esti rea si=l refuzi pe mafiot? Nu vrea decit sa te traga de limba , sa o poata ajuta pe protejata Udrea ca la rindul sau sa se poata ajuta pe el insusi. De ce esti asa de rea si nu-l ajuti nu vezi ca-i fuge pamintul de sub picioare , se kka pe el de fricuta.El e invatat numai pe apa, si acum trebuie sa paraseasca pamintul ca sa intre la apa. La puscarie, mafiot jegos.
28 apr, 08:50
Jock
Fira-i al dracului de mafiot penal si nerusinat ce esti. Nu le faci decit probleme protejatei tale si comp. Recunosti in clar ca ii aparai pe ospatarii de nava cu toate ca stiai ca au fost prinsi cu mata-n sac..Tot asa pe bune este arestata si Elena Udrea, nu o tine nimeni pe degeaba pe tiganca asta nenorocita invatata de mica cu ciordeala. Le-ai facut un mare deserviciu lui Udrea,Georgescu,Bica etc. luindu-le apararea.Cu asta ai intarit ca ai girat toate nelegiuirile pe care le-au facut acestia si tu nu esti strain de furturile de sute de milioane de euro din visteria statului. Altfel acesti nenorociti nu ar fi reusit jaful asta,decit girat de tine ,mai penalule. Astia furau pentru tine si tu stateai *de sase*.Noroc ca inca nu te-au legat astia de la DNA ca s-ar speria de cite ar afla de la tine de prost ce esti, nici nu ar trebui sa te intrebe nimic ca a-I spune tu....TOTUL ! La puscarie! Vezi,Basescule daca te spovedesti la B1 la Nasul, ce tupeu are. Bati se seaua sa priceapa iapa.....tu nu ai curajul sa sustii idila lui Kovesi cu Coldea dar il arunci pe Moraru Radu -sluga ta credincioasa ,pupincuristul de serviciu,lingaul ,sa-i discrediteze pe astia doi. (ce sa faci: dragostea si tusea nu se pot ascunde)
27 apr, 21:43
MUNTEANU
Modalitate INEDITA de imbunatatire a situatiei financiare a romanilor DE RAND (RABDATORI, PERSEVERENTI si ABILI) din toata tara. Va oferim in prima faza a proiectului un curs GRATUIT, complet si cu instruire de la zero sub forma unor lectii pe email, dupa care in calitate de dezvoltatori afacere inclusiv pe piata Americana de carti elecronice.(E-Book ), castigati bani GARANTAT in functie de implicare si realizari, prin contract legal cu Editura ePublishers.
Pentru informatii complete, trimiteti mesajul “VREAU SA MA CONVING” la adresa de email : [email protected]
23 apr, 10:26
Beciul Domnesc
la schimb cu faptul ca Bica nu il primeste pe Basescu,Beciul Domnesc isi exprima disponibilitatea pentru o vizita de 24 de ore a Dlui Sova zis si Turceni_Rovinari
pe Dl Ciurel nu-l vrem:face denunturi si are sotia notar
23 apr, 15:33
Av.Abrahat Mundialu
Dl Vanghelie il asteapta in audienta pe dl Ghita
vrea sa organizeze transmisia vanghelioanelor 2015-2020 pe RTV

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ