Surpriză de la meteo. Cum va fi vremea joi, vineri și sâmbătă

| 09 aug, 10:16

Vremea va fi deosebit de caldă joi în aproape toată țara. Temperaturile se vor menține ridicate cel puțin până sâmbătă și nu vom avea parte de ploi decât în zonele montane.

VREMEA JOI

Joi, vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări pe litoral şi în vestul Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 35 de grade. Indicele temperatură-umezeală va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic local în Câmpia de Vest şi pe arii restrânse în Câmpia Română, potrivit REALITATEA TV.

În București, dimineața vor fi 18...20 de grade. Pe parcusrul zilei, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade. Indicele temperatură-umezeală se va apropia de pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

La mare, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare, ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 28 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 25 ... 27 de grade.

La munte, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza, când pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, îndeosebi în vestul Carpaţilor Meridionali.

VREMEA VINERI

Vineri, vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi mai mult senin, iar unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice se vor semnala doar izolat, mai ales în zonele montane. Vântul va avea ușoare intensificări în Carpații Meridionali și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade la Miercurea Ciuc și 34 de grade la Oradea si Satu Mare. Dimineața, cu precădere în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

În București, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă. 18-20 de grade dimineaţa si 31-32 de grade la amiaza.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, vremea va fi în continuare predominant frumoasă, dar călduroasă îndeosebi în regiunile vestice. Cerul va fi mai mult senin, dar în timpul după-amiezii în zonele montane vor fi unele înnorări și cu totul izolat se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare frumoasă, cu cer mai mult senin. 15-17 grade dimineata si 30-31 de grade la amiaza.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ