Surpriză pentru parlamentarii care anchetează bugetul lui Cioloş. Ce a apărut pe monitoare în loc de documentele comisiei

| 14 feb, 18:54

Surpriză pentru parlamentarii care anchetează rectificarea bugetară făcută de Guvernul Cioloş. Înainte de a începe lucrările , pe monitoarele calculatoarelor aleşilor din Comisiile reunite de buget, finanţe şi bănci au apărut imagini poze cu inimioare afişate în locul actelor normative.

Înainte de şedinţa Comisiilor de Buget, finanţe şi bănci, pe ecranele aflate în faţa fiecăruia dintre membrii comisiei au fost afişate imagini cu inimi roz şi mesajul ''Happy Valentine's Day!''. Pe monitoare, în mod obişnuit, sunt afişate actele normative luate în discuţie sau diverse alte documente ale comisiei.

Momentul a fost savurat de parlamentarii prezenţi la şedinţă, care au făcut o serie de glume. A urmat un colaj de fotografii ilustrând picturi celebre sau animale în ipostaze amuzante.

 

Împrejurarea l-a făcut pe deputatul Varujan Vosganian să-şi aducă aminte de perioada în care era membru al Executivului.

„Eu la Ministerul de Finanţe aveam la mine în birou un tablou de Grigorescu. Carul cu boi!'', le-a spus Vosganian, râzând, colegilor parlamentari.

 

Tag-uri: parlament
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ