SURPRIZĂ TOTALĂ! Cine îi cere DEMISIA lui Victor Ponta

| 16 iun, 19:07

Mai multe organizatii de rromi din Transilvania i-au cerut prim-ministrului Victor Ponta sa demisioneze, acuzand Guvernul ca nu a pus in practica o strategie de imbunatatire a situatiei membrilor acestei etnii, potrivit stiripesurse.ro.

Mesajul a fost transmis lui Victor Ponta, public, marti, cu ocazia Zilei limbii rromani, informeaza Mediafax.

"In 16 iunie, in fiecare an, se sarbatoreste Ziua limbii rromani care face parte din calendarul UNESCO. Cu prilejul acestei sarbatori mai multe organizatii rrome, in urma scenelor politice ce se desfasoara in perioada actuala, referitor la demisia premierului, ii transmit un mesaj prim-ministrului Victor Ponta: 'Ja chere!', ceea ce tradus inseamna 'Du-te acasa!'.

Citeste si: VIDEO: VICTOR PONTA, vizită SURPRIZĂ

Guvernul actual a elaborat o strategie de imbunatatire a situatiei rromilor, care nu are niciun efect benefic asupra rromilor, dar aceasta se datoreaza si persoanelor care lucreaza in diferite functii in Guvernul Ponta, cum ar fi cele de consilieri, si nu fac nimic. In acest caz se afla si Agentia pentru Rromi, care este subordonata Guvernului", sustin reprezentantii organizatiilor de rromi.

Printre organizatiile semnatare se numara Gipsy Media, Fundatia Roma Umanitate, Centrul crestin al rromilor din Transilvania, Organizatia etnica a rromilor din Transilvania si Asociatia rromilor din Ardeal.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iun, 14:58
George Stoica
si se zice sa mai ai incredere in rude...???
18 iun, 15:28
Luiza Popa
si ursarul Medelin Voicu,ce zice?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ