Fostul purtător de cuvânt al lui Iohannis, ATAC la Victor Ponta

| 16 iun, 13:39

Victor Ponta a ales să se opereze la genunchi într-o clinică din Turcia. Pentru "linişte şi odihnă", spune acesta, nu pentru că nu ar avea încredere în sistemul medical românesc.

Tatiana Niculescu Bran a publicat pe o retea de socializare un mesaj in care il ironizeaza pe Victor Ponta.

"M-aș fi așteptat ca un om politic care-și construiște imaginea în jurul ideilor de națiune și religie strămoșească, și care a introdus cardul de sănătate pentru populație recent, să se opereze la genunchi în țara lui. Ba chiar, într-un spital județean din circumscripția electorală care l-a ales și i-a dăruit astfel imunitate parlamentară. Dar și în străinătate și într-o țară musulmană...", scrie Tatiana Niculescu Bran pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iun, 21:36
liviuioan
--tatiana---BRAN--romantica si grijulie--
--pentru STAN--cameron--ALO ! fata , ce-a patit--o fi omu suparat . # Gran peso non aver da lavorare ! #
16 iun, 16:34
NIMPHA DIN PLESHCOI
Molia
Molia asta coclita,aparuta meteoric din meandrele concretului,isi da cu presupusul in calitate de "fosta" probabil,nu ?Ce-o califica pe ea,in afara de bluza/rochia aia de yoghina ratata sa se pronunte despre orice,mai rau decit mama Tatoiu ? Sau daca a "fost" si avrut sa schimbe perdelele la Cotroceni e si asta fo VIP-a !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ