Prima reacţie a lui Victor Ponta după intervenţia din Turcia: Operația a fost mult mai complicată decât se anticipa

| 16 iun, 09:15

Premierul Victor Ponta a fost operat deja la genunchi în Turcia, anunţă România TV. Victor Ponta a scris pe Facebook că speră ca până în Decembrie să poată face sport din nou.

Update. "Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine - operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou.

Mulțumiri speciale Doctorului Ionuț Codorean care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă - LINIȘTE și ODIHNĂ)!

Vreau să-i asigur și pe cei care "se bucură" de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!", a scris premierul pe Facebook.

Premierul Victor Ponta este internat la o clinică din Turcia, unde s-a operat la genunchi, informează România TV. Recuperarea sa va dura câteva zile. Premierul nu are voie să-şi mişte piciorul câteva zile.

Citeşte şi:  Victor Ponta i-a PREDAT ATRIBUŢIILE lui Gabriel Oprea. Premierul se OPEREAZĂ în Turcia UPDATE

Victor Ponta este în concediu până vineri, iar în perioada în care lipseşte, vicepremierul Gabriel Oprea îi preia atribuţiile. Premierul se află în Turcia, la Istanbul, unde se operează, într-o clinică privată, la genunchi.

În perioada în care lipseşte Victor Ponta, vicepremierul pentru securitate naţională Gabriel Oprea va exercita atribuţiile prim-ministrului privind conducerea operativă a activităţii Guvernului. Decizia aparţine premierului Victor Ponta şi a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Premierul Victor Ponta a fost, joi, la spital, pentru un control la genunchi, după accidentul suferit în timpul unui meci de baschet, unde şi-a făcut RMN. Medicii au stabilit că premierul are ligamentele rupte şi  i-au recomandat o intervenţie chirugicală.

La jumătatea lunii trecute, Victor Ponta s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.



Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 01:10
Liana
urare
Sa se intoarca sanatos in tara si sa traiasca precum poporul!
16 iun, 23:18
TLZ
ponta
Lo fi operat vreun plagiator.
16 iun, 15:35
Robert Georgescu
ne bucuram ca operatia pe creier a reusit..
tumoarea a fost extirpata in intregime?
16 iun, 16:39
MAZILESCU IOAN
raspuns lui Robert Georgescu
Stai cuminte , operatia pe creerul tau a reusit cu brio ! Mai ai o sansa sa te faci bine , ceea ce-ti si doresc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ