Klaus Iohannis: Nu am ştiut de vizita lui Victor Ponta la Baku. Aflu, cum spuneţi voi, pe surse

| 15 iun, 14:26

Președintele Klaus Iohannis a spus, luni, că nu a fost informat de primierul Victor Pona că va veni la Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene din Azerbaidjan.

Întrebat de un jurnalist dacă a fost anunțat de Ponta că va participa la evenimentul de la Baku sau dacă acesta l-a sunat să îi spună la mulți ani președintelui, Iohannis a răspuns: "Nu. Nici Baku, nici la mulți ani, nici Turcia. Am aflat, cum spuneți voi, pe surse". 

Mai mult de atât, cât jurnalistul l-a întrebat cum vor colabora cei doi dacă nu vorbesc, mai ales acum când e în discuție Strategia Naţională de Apărare a Ţării, șeful statului i-a răspuns "Bună întrebare". 

Premierul Victor Ponta a fost prezent vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, alături de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukaşenko, preşedintele Belarusului, şi Recep Tayip Erdogan, preşedintele Turciei.

Şeful Executivului român a fost întâmpinat de oficiali din Ministerul azer de Externe şi de organizatorii Jocurilor Europene.

 

Citeşte şi: AVOCATA lui VICTOR PONTA a ajuns la DNA. Premierul se OPEREAZĂ astăzi în Turcia

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ