FABULOS! Ce maşină îşi ia Klaus Iohannis

| 16 iun, 10:56

Mercedes-Benz România îi va livra luna aceasta o limuzină S-Klasse președintelui Klaus Iohanni, scrie Ziarul Financiar.

"Nu dorim să oferim informaţii referitoare la acest subiect", au spus reprezentanţii Mercedes-Benz România. Surse ale zf.ro spun, însă, că limuzina ar urma să fie livrată direct de importator. Va fi o versiune normală a S-Klasse, nu un Mercedes-Maybach S, versiunea de superlux a limuzinei germane. Mode­lul livrat va fi un S500 4Matic cu ampatament alungit, al cărui preţ standard este de 121.000 de euro cu TVA. Licitaţia a fost organizată de către Serviciul de Protecţie şi Pază, iar în "cursă" cu S-Klasse s-au mai înscris atât un dealer Audi cu limuzina A8, cât şi unul BMW ce a candidat cu Seria 7. SPP şi Administraţia Prezidenţială nu au oferit niciun comentariu pe acest subiect până la închiderea ediţiei.

 

Mercedes-Benz S-Klasse este una dintre cele mai utilizate limuzine din lume pentru şefii de stat. Traian Băsescu, Emil Constantinescu şi Ion Iliescu au utilizat limuzine Mercedes-Benz S-Klasse.

Pe piaţa locală S-Klasse este cea mai bine vândută limuzină de lux.

 

Citeşte şi: Klaus Iohannis a ajuns în Croaţia. Se întâlneşte cu mai mulţi oficiali

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ