Surpriză uriaşă în lumea tenisului: Serena Williams, însărcinată! Simona Helep ar putea ajunge numărul 1

| 28 oct, 14:16

Serena Williams s-a retras de la Turneul Campioanelor, care se desfăşoară în această perioadă, motivul oficial fiind problemele medicale pe care le are liderul mondial.

Cu toate acestea, se pare că în spatele deciziei luate de jucătoarea de 34 de ani este un alt motiv. Potrivit The Tennis TimesSerena Williams ar fi însărcinată în 12 săptămâni. Tatăl copilului este celebrul solist de muzică rap Drake, cu care americanca are o relaţie de ceva timp.

Sursa citată precizează că o persoană din anturajul artistului a dezvăluit că Drake intenţionează să pună o fotografie cu ecografia copilului pe coperta următorului său album, "Views from the 6".

"Face asta pentru ca toată lumea să ştie că va fi tată. Suntem cu toţii foarte bucuroşi pentru el", ar fi spus apropiatul lui Drake.

De asemenea, The Tennis Times citează şi o persoană foarte apropiată de Serena Williams care a spus că americanca "este însărcinată cu Drake".

Retragerea Serenei ar putea duce la schimbarea liderului WTA, în sensul că pe prima poziţie va ajunge Simona Halep, aflată acum pe treapta a doua.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 oct, 23:27
mariana
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ