Surse: CNISL va propune PDL invalidarea deciziei CCJ Argeş de excludere a 21 de primari

| 27 iul, 2013

Comisia Naţională de Integritate, Statut şi Litigii (CNISL) a Partidului Democrat Liberal va propune BPN al partidului invalidarea şedinţei Consiliului de Coordonare Judeţean (CCJ) al Organizaţiei PDL Argeş de săptămâna trecută prin care s-a decis excluderea din partid a 21 de primari democrat-liberali, au declarat, astăzi, surse democrat-liberale, citate de Agerpres.

Propunerea a fost agreată de majoritatea membrilor CNISL în baza unui raport întocmit în această săptămână în acest caz şi ar urma să fie discutată în cadrul şedinţei de luni a Biroului Permanent Naţional al PDL au precizat sursele citate. 

Ulterior, decizia de invalidare a şedinţei CCJ Argeş urmează să fie supusă votului Consiliului Naţional de Coordonare al PDL spre aprobare.

BPN al PDL a decis luni, 22 iulie, dizolvarea Biroului Permanent Judeţean al Organizaţiei democrat-liberale de Argeş şi numirea ca preşedinte interimar a deputatului Cătălin Teodorescu, a declarat europarlamentarul Marian Jean Marinescu, vicepreşedinte al formaţiunii, într-o conferinţă de presă.

"BPN al PDL a decis astăzi să dizolve Biroul Permanent Judeţean de la Argeş. S-a numit un nou birou, interimar, cu un preşedinte interimar, deputatul Cătălin Teodorescu. Şi Comisia de Statut, Etică şi Litigii s-a autosesizat şi va analiza reuniunea Consiliului de Coordonare Judeţean Argeş şi vom vedea apoi care va fi situaţia", a afirmat Marinescu.

Tot luni, fostul senator Mircea Andrei a declarat pentru AGERPRES că şi-a depus duminică, 21 iulie, demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene Argeş a PDL şi din cea de membru de partid.

Mircea Andrei a confirmat, tot atunci, că 21 de primari ai PDL au fost excluşi din partid.

"Într-adevăr, au fost excluşi, întrucât şi-au depus demisiile din toate funcţiile politice şi există în astfel de situaţii un articol din Statutul PDL aplicabil în astfel de cazuri. Demisia mea a intervenit la finalul şedinţei CCJ", a precizat fostul preşedinte al Organizaţiei PDL Argeş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ