Surse: Cum își plătește Tudorache funcția de viceprimar la Sectorul 1

| 25 iun, 2013

Gurile rele spun că ar vrea să se răzbune pentru pierderea filialei, împins de la spate de Marian Vanghelie.

Zilele trecute au scăpat prin presă informații potrivit cărora în PSD Sector 1 s-ar strânge un grup tot mai numeros de contestatari care ar pune la cale debarcarea noului președinte al filialei, Cătălin Ivan. In acest sens, s-ar fi pus deja în mișcare și o impresionantă campanie de strângere de semnături.

Bine, acum dacă e să coborâm puțin cu picioarele pe pământ, descoperim că acest grup este format, de fapt, dintr-o singură persoană, Dan Tudorache pe numele său, cele câteva semnături strânse nu sunt pentru mazilirea lui Cătălin Ivan, ci pentru convocarea unui Consiliu de sector, iar marele scandal care zdruncină filiala este o timidă furtună într-un pahar cu apă. Nu o spunem noi, o spun surse din filială.

Mai precis, potrivit surselor citate, Tudorache a făcut câteva ”donații” subtile de câte 1.000 de lei fiecare, prin care a câștigat bunăvoința unor oameni dispuși să facă puțin scandal în interiorul filialei.

Ce-l mână în luptă pe Tudorache? Gurile rele spun că ar vrea să se răzbune pentru pierderea filialei, împins de la spate de Marian Vanghelie. Sursele noastre sunt însă de altă părere şi dau de înţeles că Tudorache nu e un om care să se împiedice de trecut. El pare mai preocupat de viitor. Iar acest viitor este strâns legat de o negociere cu Andrei Chiliman. Pe înţelesul tuturor, Chiliman are nevoie de un PSD Sector 1 adormit, Tudorache are nevoie de o funcţie de viceprimar.

Rămâne de văzut dacă Tudorache şi reuşeşte să facă să fie bine, ca să nu fie rău, de vreme ce tot mai mulţi membri din PSD Sector 1 văd cu ochi răi încercările acestuia de destabilizare a filialei pentru nişte interese personale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ