Crin Antonescu a confirmat: DANIEL CHIŢOIU a demisionat din Guvern

| 06 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat în cadrul unei declaraţii la sediul partidului, că Daniel Chiţoiu şi-a dat demisia din Guvern, unde ocupa postul de vicepremier şi de ministru al Finanţelor. Chiţoiu va fi secretar general interimar al PNL.

Crin Antonescu a dezminţit zvonurile cum că Chiţoiu sau alt coleg liberal sunt mai apropiaţi de PSD, de Victor Ponta. "Toţi membri de conducere din PNL sunt la egală distanţă de PSD", a spus Antonescu. Preşedintele PNL spune că partidul va decide mâine cine va fi înlocuitorul lui Chiţoiu în Guvern.

La rândul său, Chiţoiu a spus că doreşte să se implice mai mult în activitatea PNL în condiţiile în care în 2014 sunt două momente electorale: europarlamentarele şi prezidenţialele. El a ţinut să spună că nu sunt alte motive pentru care se retrage.

Crin Antonescu și Klaus Iohannis au fost nemulţumiţi că ministrul Chiţoiu a fost de acord cu măsura propusă de PSD privind eşalonarea creditelor, fără să îi informeze pe colegii din PNL. Locul lui Eugen Nicolăescu ar urma să fie luat de Cristian Bușoi. Și ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu ar urma să fie schimbată din funcție și înlocuită cu actualul purtător de cuvânt al PNL, Cristina Pocora.

Anterior, vicepremierul Daniel Chiţoiu, a declarat, că nu crede că va fi remaniat, dar există posibilitatea să îşi dea demisia. "Nu cred că voi fi remaniat", a declarat Chiţoiu, la ieşirea de la întâlnirea liderilor USL de la Senat. Întrebat dacă este posibil să demisioneze, ministrul Finanţelor a răspuns: "Este o posibilitate".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ