Surse: De frica sondajelor, Antonescu merge în Croaţia în locul lui Băsescu

| 29 iun, 2013

Potrivit unor surse de încredere, decizia recentă a lui Crin Antonescu de a intra într-o relație de coabitare cu Traian Băsescu are motivații de natură electorală, președintele PNL fiind îngrijorat de direcția negativă în care merge în sondajele de opinie.

Potrivit celui mai recent barometru de opinie, realizat de INSCOP Research, presedintele PNL are parte de un grad de încredere din partea românilor de doar 30,8%, în scădere severă față de luna aprilie, când beneficia de un procent de 33%.

În plus, Antonescu este urmat de alți lideri politici din PNL - Klaus Iohannis cu 28,9% și Călin Popescu Tăriceanu - 27,1%, fapt ce ar putea pune în pericol imaginea sa de lider al partidului.

În același timp, sondajul îi plasează  pe primele locuri, în fața președintelui Senatului, pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu și pe premierul Victor Ponta, aflați la o distanță de circa 10 procente față de posesorul locului trei ca încredere.

Crin Antonescu va reprezenta România la ceremonia organizată mâine seară, la Zagreb, cu prilejul aderării Croaţiei la Uniunea Europeană, începând cu 1 iulie, după ce preşedintele Traian Băsescu l-a rugat acest lucru, întrucât acesta s-a declarat "ocupat", menţionând că "luni vom lansa raportul Comisiei prezidenţiale cu Strategia pentru agricultură până în anul 2030, vreau să pregătesc bine acest eveniment"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ