Surse: DIICOT ar putea deschide dosar după declaraţiile lui Dragnea

| 11 sep, 16:30

Procurorii DIICOT analizează dacă vor deschide un dosar după declarațiile lui Liviu Dragnea că protestul din 10 august ar fi fost o tentativă de lovitură de stat.

La nivelul DIICOT se analizează dacă sunt întrunite condițiile pentru deschiderea unei investigații după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urmă cu 2 zile, că protestul din 10 august a fost finanțat din străinătate, catalogându-l drept o tentativă de lovitură de stat, au precizat surse judiciare, citate de Realitatea TV.

Duminica trecută, într-o emisiune TV, Dragnea a afirmat că "săptămâna viitoare vor ieși dovezi, așa am auzit. Au fost organizați tip paramilitar. Sper ca DIICOT și Parchetul General să-și facă datoria față de țară, nu față de un individ, față de grupuri de interese"..

Luni, portalul luju.ro a publicat mărturia unui fost presupus membru al Rezist care lansează acuzaţii la adresa organizatorilor protestelor.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ