Surse: Ședința pe tema crizei USL s-a încheiat fără nicio decizie

| 17 mai, 2013

Discuţiile liderilor USL, desfăşurate în această seară la Palatul Victoria, nu s-au soldat cu nicio decizie, potrivit unor surse care au luat parte la întâlnire. Ședința a avut loc în contextul scandalului dintre PNL și PSD, apărut în urma acuzațiilor liberalului Sorin Roșca Stănescu la adresa social-democraților și a lui Victor Ponta.

„Nu am decis nimic”, au spus sursele citate de Agerpres, adăugând că tensiunile din coaliţia de guvernare au încetat.

La sediul Guvernului s-au aflat copreşedinţii USL, liderul liberal Crin Antonescu, şi şeful PSD, premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea şi Daniel Chiţoiu, ministrul de Interne, liberalul Radu Stroe şi deputatul social-democrat Sebastian Ghiţă.

Tensiunile în coaliţia de guvernare s-au intensificat după ce senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu a acuzat PSD că a fost reticent în ceea ce priveşte crearea unei comisii speciale de anchetă în cazul interceptărilor magistratului Corneliu Bîrsan. 

Victor Ponta a semnalat, ulterior, că în USL există o ”problemă serioasă” referitoare la declaraţiile lui Roşca Stănescu şi la demisia liberalilor din comisia de anchetă privind interceptările telefonice ale judecătorului Corneliu Bîrsan.

Ieri, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că liberalii dezavuează unele aprecieri făcute de senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu la adresa PSD, arătând că cei care vor mai încălca protocolul USL vor trebui să se despartă de partidul din care fac parte.

La rândul său, senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a declarat că nu va pleca din PNL şi speră că Victor Ponta se va gândi mai bine în week-end.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ