Surse liberale: Se cere capul lui Ioan Ghişe

| 12 iun, 2013

În urma declaraţiilor iresponsabile prin care solicita demisia lui Victor Ponta, senatorul liberal e cu un pas în afara PNL. Conform informaţiilor apărute pe surse, Crin Antonescu este presat de către mai multi lideri să-l excludă pe Ioan Ghise din partid, ca urmare a prejudiciilor politice şi de imagine pe care le-a adus PNL.

După scandalul care l-a avut în centru pe Sorin Roşca Stănescu, liberalii nu mai par dispuşi să tolereze ieşiri necontrolate ale membrilor. De altfel, la scurt timp după intervenţia senatorului Ghişe, atât Crin Antonescu cât şi Mihai Voicu au ieşit public pentru a preciza că mesajele exprimate de Ghise nu sunt împărtăşite de conducerea liberalilor. Chiar şi aşa însă, formaţiunea liberală are o problemă deloc neglijabilă privind disciplina membrilor, iar în cadrul discuţiilor din cadrul USL se profilează accelerarea modificării protocolului. Astfel, social-democraţii ar fi cerut ferm partenerilor din PNL să se pună de acord asupra unei noi formule de protocol USL care să prevină astfel de abateri. Sau, atunci când USL este criticat din interior, cei care adoptă o astfel de linie, să fie excluşi din Uniune şi din partidele din care fac parte.

Deocamdată, conform surselor, cazul Ioan Ghişe se afla pe masa forurilor de conducere ale PNL, iar o decizie privind viitorul liberalului în partid va fi luată în cel mai scurt timp. Cert este că preşedintele Antonescu nu mai pare dispus să tolereze un nou scandal prin care să îşi ostilizeze partenerii şi nici nu doreşte ca PNL să fie perceput public drept partidul care distruge sistematic imaginea USL. În aceste condiţii, zilele lui Ioan Ghise în PNL par a fi numărate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ