Surse: Liderii PSD o vor pe Rovana Plumb la şefia partidului

| 15 iul, 18:10

Mai mulţi liderii PSD o vor în continuare pe Rovana Plumb preşedinte interimar, după ce Victor Ponta a decis să se retragă din funcţia de conducere în PSD "până la momentul în care îşi va demonstra nevinovăția față de acuzațiile aduse în justiție", au declarat surse politice citate de România TV.

Sursele citate de România TV au punctat  că rămânerea Rovanei Plumb în funcţia de preşedinte interimar al PSD ar fi condiţionată de retragerea acesteia de la Ministerul Muncii.

Citeşte şi:  Ponta: CExN se va reuni joi. E bine să ne întâlnim mai repede să stabilim cine conduce PSD


Lideri social-democraţi au propus ca şeful partidului să nu mai facă parte şi din Guvern. Este vorba despre Constantin Niţă şi Nicolae Bădălau, membri ai BPN, care i-au propus Rovanei Plumb ca, în cazul în care vrea să rămână în continuare preşedinte interimar al PSD, să renunţe la funcţia de ministru al Muncii.

Joi ar urma să aibă loc o nouă reuniune PSD, cu toţi liderii din ţară, pentru deciziile finale privind soarta formaţiunii.

Ponta şi-a informat deja colegii că nu se va întoarce la şefia PSD şi s-a stabilit ca joi să se întrunească Comitetul Executiv Național al partidului.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ