Nicolae Bănicioiu: Nu sunt mai multe tabere în PSD. Ponta este susținut de toată coaliția

| 15 iul, 20:43

Vicepreședintele PSD Nicolae Bănicioiu a declarat, miercuri, la ieșirea de la ședința BPN, că în partid nu sunt mai multe tabere, iar premierul Victor Ponta este susținut de toată coaliția aflată la guvernare.

''Nu sunt mai multe tabere în PSD, pot fi opinii separate. Cred că partidul este mai unit ca niciodată. Întotdeauna într-un partid mare ședințele sunt mai lungi'', a spus ministrul Sănătății, citat de Agerpres.

Citește și:  CUM SE ÎMPART taberele în PSD înainte de Comitetul Executiv Național: care sunt mizele

Întrebat despre temele care vor fi discutate la Comitetul Executiv de săptămâna viitoare și dacă va fi un congres al partidului, Bănicioiu a explicat că CExN va decide, iar în cadrul ședinței organizațiile județene își vor exprima punctul de vedere.

''Comitetul Executiv decide când să fie un congres. Organizațiile județene își vor exprima părerea în cadrul formal care este Comitetul Executiv. Victor Ponta este în continuare susținut de toată coaliția, nu numai de PSD, ci și de UNPR, ALDE. Lucrurile rămân foarte stabile pe plan guvernamental, dar și pe plan politic. Sunt și alte chestiuni — politica de alianțe, implementarea programului de guvernare'', a adăugat Bănicioiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ