ION ILIESCU, despre retragerea lui Ponta: Semn de tărie de caracter. Nu vrea ca partidul să fie afectat

| 15 iul, 20:05

Preşedintele de onoare al social-democraţilor, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, că decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea partidului poate fi văzută ca un semn de ''tărie de caracter'', pentru că vrea ca PSD să nu fie afectat de problema sa personală, transmite Agerpres.

Întrebat dacă retragerea lui Ponta poate fi considerată un semn de slăbiciune, Iliescu a răspuns: "Sau din contră, de tărie de caracter şi vrea ca partidul să nu fie afectat de această problemă personală a lui pe care o să o rezolve".

El a apreciat că autosuspendarea lui Victor Ponta nu este un gest "prea normal", dar ''omul e afectat, era dificil pentru el să suporte această chestiune''.

"Nu prea e normal, dar trebuie înţeles şi el pentru că şi el, dar şi Dragnea, de altfel, sunt incriminaţi în nişte chestiuni pe care nimeni nu le înţelege. Nu există niciun fel de plângere, adică el a lucrat cu biroul lui Şova de avocatură. Şova nu a reclamat nimic, niciun fel de pretenţie, dar se găsesc nu ştiu care procurori să pună în discuţie efectele acestei chestiuni", a afirmat Iliescu, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Referindu-se la situaţia lui Liviu Dragnea, el a precizat că ceea ce a făcut acesta în cazul referendumului reprezintă misiunea unui partid politic.

"Ce a făcut Dragnea? A îndemnat oamenii să iasă la referendum? Păi nu asta e misiunea unui partid politic, să mobilizeze cetăţenii la vot? Adică sunt cam aiurea aceste chestiuni", a susţinut Ion Iliescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ