Surse medicale: Dragnea rămâne în spital până miercuri, nu va fi operat

| 19 mar, 11:33

Șeful PSD, Liviu Dragnea, nu va fi operat deocamdată, dar va rămâne în spital până miercuri, au declarat surse medicale citate Realitatea TV.

Șeful PSD, Liviu Dragnea, nu va fi operat deocamdată, dar va rămâne în spital până miercuri, au declarat surse medicale citate Realitatea TV.

Potrivit surselor citate, se încearcă recuperarea fără operație.

La scurt timp după ce instanța a decis amânarea unei decizii în dosarul DGSAPC Teleroman, secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu a declarat că Dragnea le-a cerut medicilor să nu îl mai opereze.

"Este doar un fel de amânare. Fiecare infiltrație de acest gen este dureroasă. Decizia va fi luată în această după-amiază. E decizia pe care o să o ia el. Nu poate să îl opereze nimeni forțat. Am înțeles de la mai mulți colegi că nu poți scăpa de acestă chestie fără intervenție medicală, dar deocamdată este o amânare a ei. (...) Am vorbit cu domnul Dragnea acum două ore. E în regulă acum, dar să ținem cont că este cu branule și în spital", a declarat Codrin Ștefănescu.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ