Surse: Noii șefi ai Poliției Române, deciși de premierul Dăncilă

| 20 aug, 12:54

Liviu Vasilescu și Bogdan Despescu sunt în cărți pentru șefia Poliției Române. Unul va fi șef, celălalt adjunct, potrivit unor surse Realitatea TV.

Premierul Viorica Dăncilă nu a decis deocamdată care dintre Liviu Vasilescu și Bogdan Despescu va prelua conducerea instituției, însă, indiferent cine va fi ales, celălalt îi va fi adjunct.

Funcția a rămas liberă la sfârșitul lui iulie. Atunci a fost demis Ioan Buda pentru modul cum a fost gestionat cazul Alexandra.

Cine două cele două propuneri pentru prelurea șefiei Inspectoratului General al Poliției Române: Liviu Vasilescu este fostul șef al Direcției de Operațiuni Speciale (DOS), iar Bogdan Despescu a mai fost în fruntea Poliției Române.

Liviu Vasilescu a fost schimbat din funcția de șef al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției din România, în aprilie 2018, și mutat la Direcția de Arme și Muniții.

Bogdan Despescu a mai deținut funcția de inspector general al IGPR din decembrie 2015 până în ianuarie 2018, când a fost demis ca urmare a scandalului declanșat de cazul "polițistului pedofil".

Poliția Română este condusă interimar de Florin Dragnea, după demiterea lui Ioan Buda, pe fondul cazului de la Caracal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ