Surse: Sorin Frunzăverde este propus pentru Interne. Ce alte mutări mai face PNL în Guvern

| 06 feb, 2014

Crin Antonescu a convocat o şedinţă în această zi în cadrul PNL pentru a discuta două chestiuni urgente. Aceste chestiuni sunt: remanierea unor miniştri şi numirea unui înlocuitor pentru Radu Stroe, care a demisionat din funcţia de ministru de Interne.

În privinţa remanierilor, pe lista neagră se află trei miniştri: Daniel Chiţoiu (ministrul Finanţelor), Eugen Nicolăescu (ministrul Sănătăţii) şi Mariana Câmpeanu (ministrul Muncii), scrie RomâniaTV.net.

Chiţoiu e acuzat că suţine prea mult PSD, iar Eugen Nicolăescu ar fi schimbat de la Sănătate tocmai pentru a veni la Finanţe, în locul lui Chiţoiu. În locul lui Nicolăescu la Sănătate ar putea veni Cristian Buşoi. De asemenea, un posibil înlocuitor pentru Mariana Câmpeanu ar fi Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al liberalilor. Dar ea nu este văzută ca adecvată de mulţi liberali.

În ceea ce priveşte viitorul ministru de Interne, sunt vehiculate trei nume în acest moment: Sorin Frunzăverde, Marcel Vela şi Mihai Stănişoară.

Scurt CV Sorin Frunzăverde:

- 21 iunie 2012 - prezent preşedinte Consiliul Judeţean Caraş Severin

- 2008-2012 - preşedinte Consiliul Judeţean Caraş Severin


 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ