Surse: Un celebru milionar de Top 300 vinde tot

| 17 aug, 18:01

Cristian Burci, omul de afaceri care controlează Adevărul Holding, Prima TV și agenția de publicitate Graffiti BBDO se află în negocieri pentru vânzarea tuturor business-urilor din zona de media și comunicare, cu o singură excepție, informează Capital.ro.

Cristian Burci se află într-o situație dificilă din cauza unui dosar penal care i-a adus popriri atât pe conturile sale cât și pe ale soției și încearcă să facă rost de bani prin vânzarea majorității afacerilor pe care le deține în zona de media și comunicare, au declarat, pentru Capital, surse din piața de profil.

Burci are poprire pe conturile personale din cauza unui dosar constituit la DIICOT și aflat pe rolul Tribunalului Olt în care este acuzat de devalizarea societății Romvag Caracal. Prejudiciul estimat îna acest dosar este de circa 20 de milioane de euro, în timp ce întreaga avere a lui Burci a fost estimată de top 300 Capital la circa 26-30 de milioane de euro, la nivelul lui 2017.

Milionarul ar dori să păstreze un singur brand din domeniu, adică ziarul Click, cel mai vândut cotidian din România care, spun sursele citate, i-ar aduce în continuare profit.

Burci a ajuns deja la un acord pentru vânzarea Prima TV, care ar urma să fie preluat de Clever Media, firma care deține și Look TV.

Tag-uri: cristian burci
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ