Surse: Victor Ponta nu merge vineri la ceremonia de la Cotroceni

| 16 iul, 19:51

Premierul Victor Ponta nu va participa, vineri, la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către noul ministru al Transporturilor, Iulian-Ghiocel Matache, susţin surse politice, citate de România TV.

Victor Ponta nu va merge vineri la ceremonia de la Cotroceni, când noul ministru al Transporturilor va depune jurământul în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Potrivit România TV, Ponta l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea să îl reprezinte la eveniment.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de numire a lui Iulian Matache în funcţia de ministru al Transporturilor. Acesta a ocupat până acum funcţia de secretar de stat în acelaşi minister.

Potrivit procedurii, urmează ca Iulian Matache să depună jurământul de învestire în funcţie, în cadrul unei ceremonii oficiale, la Palatul Cotroceni, pentru ca acesta să poată prelua efectiv portofoliul rămas vacant după demisia lui Ioan Rus.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, pe Twitter, că Iulian Matache, actual secretar de stat la MT, este propunerea sa pentru portofoliul Transporturilor, în baza deciziei BPN al PSD.
Anunţul a fost făcut după ce, tot miercuri, preşedintele Klaus Iohannis a respins prima propunere a premierului Victor Ponta, senatorul Mihai Fifor, pentru că acesta nu ar avea "expertiza şi experienţa" necesare.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ