SURSE: Victor Ponta pleacă în SUA

| 09 feb, 19:03

Premierul Victor Ponta va pleca în Statele Unite ale Americii, pentru aproximativ o săptămână, unde se va întâlni, la Washington şi New York, cu reprezentanţi ai unor companii americane, precum şi cu lideri politici, scrie stiripesusre.ro.

Ponta va pleca din Bucureşti marţi seara şi va reveni în ţară duminică.

"Vizita are un caracter predominant economic, dar vor fi şi întâlniri de natură politică", au declarat surse pentru stiripesusre.ro.

Având în vedere plecarea în SUA a premierului, şedinţa de guvern din această săptămână este programată pentru marţi.

Săptămâna trecută, înaintea şedinţei de guvern, premierul Ponta s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu însărcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson.

După acea discuţie, premierul le-a cerut miniştrilor să realizeze un "update" la foaia de parcurs pe zona comercială cu SUA, arătând că este nevoie de îndepărtarea oricăror bariere pentru marii investitori americani astfel încât Parteneriatul strategic să fie eficient şi din punct de vedere economic, nu doar politic şi militar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ