Susţinătorii lui Dragnea vorbesc DESCHIS despre posibile excluderi din PSD

| 21 sep, 12:50

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat vineri, înainte de şedinţa Comitetului Executiv PSD, că în opinia sa ar trebui să se ceară excluderi, după scrisoarea publică şi declaraţiile contestatarilor lui Liviu Dragnea.

"M-aţi întrebat care ar fi poziţia mea şi eu am zis că dacă ar fi după mine eu aş cere excluderea.(...) Au misiunea lor, dar trebuie să le explice azi şi trebuie să respecte rigorile", a declarat Cătălin Rădulescu.

"Eu nu sunt în CexN, dar sunt în grupul care îl susţine pe preşedinte, aşa cum cred că îl vor susţine peste 70% din persoanele care vor participa", a mai spus Rădulescu.

Pe de altă parte, Buzatu spune că va cere o analiză serioasă: "Eu sunt de părere că am fost foarte clar când am spus să examinăm cu seriozitate lucrul acesta, să vedem care au fost cauzele acestui fenomen. Am spus că voi participa la o dezbatere în care se iau decizii. Nu-i vorba de pas în spate, pentru că formularea aceasta e lipsită de conţinut. Am mai auzit o formulă de genul – domnule, eu sper că îl vor forţa să îşi dea demisia (Liviu Dragnea – n.r.). Discuţiile acestea sunt repetitive, trebuie să aşteptăm să înceapă discuţiile", a spus liderul PSD Vaslui.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ