Sute de locuri neocupate, în universităţi. Ce facultăţi organizează noi sesiuni de admitere

| 01 aug, 2013

Facultăţile au rămas cu sute de locuri neocupate, multe dintre ele fără plată. Este motivul pentru care în unele centre universitare se organizează chiar şi a treia sesiune de admitere. Academia de Studii Economice din Bucureşti, de exemplu, a rămas cu aproape 40% dintre locuri neocupate.

Conducerea Academiei de Studii Economice a decis să organizeze încă două sesiuni de admitere. Una va avea loc joi, 1 august, iar cealaltă va fi organizată la începutul lunii septembrie şi asta pentru că au mai rămas foarte multe de locuri libere după prima sesiune de admitere: 400 de locuri la buget şi 400 de locuri la taxă, potrivit RTV.NET.

Şi la Universitatea Bucureşti au rămas sute de locuri neocupate, în special la facultăţile de Chimie, Fizică, Matematică, Informatică şi Ştiinte politice.

La Universitatea de Vest din Timişoara, trei facultăţi au anunţat că vor face o noua sesiune de admitere, pentru că au rămas locuri chiar şi la buget. Este vorba de facultăţile de Litere, Fizică şi Sociologie.

Mai mult, toate facultăţile din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, cu excepţia celei de Drept, au anunţat deja că vor organiza o nouă sesiune de admitere în luna septembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ