Sydney: Un bărbat care a strigat „Allah Akbar” a înjunghiat o femeie și a încercat să rănească alte persoane

| 13 aug, 10:44

Poliţia australiană a arestat marţi un bărbat care a înjunghiat o femeie în plină stradă în centrul oraşului australian Sydney şi a urmărit numeroase alte persoane potrivit AFP.

Potrivit EFE, bărbatul ar fi folosit un satâr.

Poliţia australiană a confirmat arestarea atacatorului şi a indicat că victima este într-o stare 'stabilă', conform AFP.

Imagini difuzate de media australiene au arătat un bărbat sărind pe capota unei maşini, strigând 'Allah Akbar' şi agitând un cuţit în timp ce ţipa 'Împuşcaţi-mă!'

 

Martoră la scenă, Megan Hayley a precizat pentru AFP că agresorul, înarmat cu un enorm satâr, a urmărit mai multe persoane în cartierul de afaceri din Sydney, înjunghiind o femeie.

'Cinci sau şase persoane s-au lansat în urmărirea sa încercând să-l oprească', a spus ea, adăugând că acestea au 'reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze'.

Anterior, Reuters a informat că poliţia îndemnase oamenii să evite zona din jurul King and Clarence Streets, cartierul central de afaceri din Sydney, cel mai mare oraş din Australia, unde desfăşoară o operaţiune.

Iniţial, poliţia nu a oferit niciun fel de informaţii, dar unele media locale au transmis că un bărbat a fost arestat după ce poliţia a fost alertată că urmăreşte pietoni înarmat cu un satâr în centrul Sydney. (Sursa: Agerpres)

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ