Tânăr de 16 ani, care conducea o maşină de lux pe străzile Capitalei, oprit în trafic cu focuri de armă

| 18 mar, 09:29

Poliţiştii rutieri au surprins, în noaptea de joi spre vineri, în trafic, un tânăr de 16 ani, care conducea o maşină de lux cu numere străine şi care nu a oprit la semnalele acestora, gonind pe străzile Capitalei.

Oamenii legii au plecat în urmărirea acestuia, iar, când au ajuns într-o zonă fără participanţi la trafic, la bariera de pe şoseaua Petricani, au tras 17 focuri de armă, dintre care 11 spre autoturismul condus de băiat.

Tânărul era în maşină cu fratele său, cu 10 ani mai mare decât el.

"Şoferul urmărit a oprit în cele din urmă în zona Pantelimon, dar, în manevrele sale, când a dat cu maşina în spate, a acroşat şi un poliţist, pe care l-a accident la picior. El a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. La examenul etilotest şoferul a avut rezultatul zero, dar la cel antidrog rezultatul a fost pozitiv", a declarat, vineri Ovidiu Munteanu, reprezentantul Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Potrivit acestuia, şoferul de 16 ani este cercetat pentru conducere fără permis auto şi este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pentru a se lua măsurile legale.

Poliţiştii rutieri au efectuat joi noapte o acţiune pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă pe arterele Capitalei.

În urma acţiunii, au mai fost reţinute 10 permise auto, s-au întocmit patru dosare penale pentru consum de alcool şi s-au aplicat peste 120 de sancţiuni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ