Tânăra împuşcată în ochi, în Capitală, s-a împăcat cu agresorul. Ce despăgubiri va primi fata

| 09 iun, 16:28

Judecătorii Curții de Apel București au finalizat astăzi dosarul privind scandalul din noiembrie 2013 din cartierul Militari din București, în urma căruia o fata a fost împușcată în ochi. pe final de proces, tânara a acceptat să se împacte cu agresorul său, Mihai Chiriță, care-i va plăti daune de 125.000 de euro.

 

În lipsa tinerei din sala de judecată, pistolarul Mihai Chiriță a afirmat că-și regretă faptele și că e dispus să facă orice îi stă în putință să repare situația care din păcate a distrus ambele familii.

Tot ieri, la dosarul cazei a fost depus un acord de mediere, din care rezultă că Daniela Borz s-a împăcat cu agresorul său, acceptând să-și retragă plângerea prealabilă contra sumei de 125.000 de euro, sumă ce-i va fi plătită pentru suferințele ei și ale tatălui său.

Ca să-și susțină părerile de rău pentru ce s-a întâmplat, pistolarul a anunțat că victima și tatăl acesteia au primit deja 30.000 de euro din suma stabilită drept despăgubiri. Singurul lucru rămas nestabilit este pedeapsa pe care agresorul Mihai Chirita o va primi,în condițiile în care Pavel Abraham, avocatul său, a cerut fie achitare fie renunțare la pedeapsă. Sentința va fi anunțată joi.

Citeşte şi: O româncă din Italia, împuşcată mortal pe stradă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ