Tânărul român agresat în Franța a ieșit din comă

| 20 iul, 2014

Adolescentul român de etnie romă agresat la jumătatea lunii iunie la periferia oraşului Paris a ieşit din comă, duminică, informează romaniatv.net.

Tânărul Gheorghe C., prezentat iniţial cu prenumele Darius, "se simte foarte bine", a declarat avocatul familiei, Julie Launois-Flacelière.

"A ieşit din comă şi nu mai prezintă risc vital. Vorbeşte, şi-a recunoscut familia, este pozitiv. Este prematur să îi fie evaluate sechelele după ce a stat o lună în comă, dar memoria sa arată semne încurajatoare", a precizat avocatul.

Gheorghe C., în vârstă de 17 ani, a fost bătut, pe 13 iunie, de 12 indivizi care îl suspectau de furt. Adolescentul locuia împreună cu familia şi alţi romi într-o casă părăsită din cartierul Pierrefitte-sur-Seine, în nordul Parisului. A fost găsit în stare de inconştienţă, într-un cărucior de supermarket, abandonat în apropiere de cartierul La Cité des Poètes.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ