Ţara cu cel mai rapid INTERNET pe mobil din lume

| 21 feb, 2014

Australia are cel mai rapid internet pe mobil din lume, cu o viteză de transfer de 24,5 mbps pe reţelele 4G, potrivit unui raport al companiei britanice OpenSignal, informează vineri mass-media locale, citate de Xinhua.

Italia se clasează pe locul al doilea, cu o viteză medie de descărcare de 22,2 mbps (megabiţi pe secundă). Pe locurile trei şi patru, cu 21 mbps, se află Brazilia şi Hong Kong, urmate de Danemarca (21,1 mbps). SUA se află pe un modest loc 15 (6,5 mbps), surclasate de Mexic şi Rusia.

Claro Brasil este cea mai rapidă reţea 4G din lume, cu o viteză medie de 27,8 mbps, conform studiului OpenSignal, în timp ce utilizatorii sud-coreeni se bucură de cea mai bună acoperire, având acces la o reţea 4G 91% din timp.

Potrivit noilor date, colectate în a doua jumătate a anului 2013, viteza medie de transfer din Australia a crescut cu 42% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Australia a trecut de la reţelele 3G, mai lente, la cele 4G în ultimii trei ani, pe fondul unei cereri în creştere pentru transferurile de date.

Tehnologia 4G oferă o viteză de peste cinci ori mai mare decât cea 3G, precizează OpenSignal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ