Târgul Naţional Imobiliar propune locuinţe în toate zonele Bucureştiului, dar şi case de vacanţă la preţuri cu discount

| 30 sep, 16:19

Preţurile în imobiliare îşi continuă trendul uşor ascendent de la începutul acestui an, iar dezvoltatorii prezenţi la Târgul Naţional Imobiliar (TNI) spun că este un moment oportun de a cumpăra o locuinţă nouă, cu atât mai mult cu cât mulţi îşi păstrează opţiunea de upgrade imobiliar.

Astfel, persoanele care au deja o locuinţă, nişte economii în bani şi posibilitatea de a obţine un credit imobiliar pot cumpăra un imobil mai bun. Conform unor dezvoltatori de ansambluri rezidenţiale din centrul Bucureştiului, există mulţi proprietari de garsoniere care vor să se mute la un apartament cu 2 sau 3 camere, sau de la un apartament vor să se mute la casă. 

În cadrul Târgului Naţional Imobiliar, organizat la Palatul Parlamentului, în perioada 30 septembrie - 1 octombrie 2016, vizitatorii pot apela la serviciile Buy-Back puse la dispoziţie de agenţiile imobiliare prezente la eveniment, prin care aceştia îşi pot achita parţial contravaloarea imobilului nou cu preţul obţinut pe apartamentul vechi aflat în proprietate. 

Unul dintre cele mai atractive pavilioane este al celor de la Romania Green Building Council (RoGBC), partener al târgului, care promovează proiecte rezidenţiale ce respectă criterii legate de responsabilitatea faţă de mediu şi înalta calitate în sectorul construcţiilor. Programul de certificare "Green Homes by Romania Green Building Council" oferit investitorilor şi dezvoltatorilor la un cost accesibil, este asociat unui program de creditare pentru cumpărători, cu rata de dobândă preferenţială, denumit "Ipoteca Verde". Programul identifică şi evaluează pe piaţa imobiliară cele mai performante proiecte rezidenţiale care folosesc principiile unei construcţii sustenabile, precum eficienţa energetică ridicată, non-toxicitatea materialelor folosite, folosirea energiei regenerabile, managementul deşeurilor, protejarea resurselor naturale. 

Preţul minim pentru o proprietate ofertată în cadrul evenimentului este de 5.175 euro pentru un teren intravilan situat în Breaza, iar preţul maxim este de 990.000 euro pentru o vilă în Sinaia. 

Un alt ansamblu prezent în exclusivitate în cadrul târgului este Grunenpark, amplasat Drumul Taberei, prin care dezvoltatorii pun tehnologia germană împreună cu necesităţile actuale de locuire ale românilor. 

"Clienţii care au ales un apartament în Grunenpark, aflat în faza de construcţie, au apreciat faptul că îşi pot alege etajul dorit şi poziţia locuinţei în funcţie de punctele cardinale. Grunenpark se numără printre puţinele ansambluri rezidenţiale noi, cu doar 4 etaje din Drumul Taberei. Nu trebuie neglijate nici condiţiile financiare mult mai avantajoase care sunt la lansarea proiectului. Preţurile sunt cu 10-20% mai mici dacă se cumpără în faza de construcţie decât după finalizarea lucrărilor. Apartamentele din Grunenpark, de la garsoniere şi apartamente cu două camere, se încadrează în programul Prima casă', a precizat Alexandru Petrescu, managing partner la ESOP Consulting | CORFAC International. 

Potrivit acestuia, un alt avantaj este că atunci când se cumpără o locuinţă în faza de construcţie se mai pot face modificări la compartimentarea interioară a apartamentului şi la finisajele interioare. Preţul apartamentelor la Grunenpark variază între 800 şi 1.000 euro/mp. 

Vizitatorii TNI pot compara şi alege o locuinţă din cele peste 25.000 de oferte imobiliare prezentate de cele 98 de companii prezente cu stand. 

Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidenţial din România, a anunţat în deschiderea TNI, darea în folosinţă a primelor 2.000 unităţi locative din cadrul proiectelor şi finalizarea lucrărilor la reţelele edilitare de acces. De asemenea s-au pus în vânzare şi primele spaţii comerciale Clasa A aflate la parterul blocurilor, ale căror preţuri se situează în jurul sumei de 1.600 euro/mp. Din totalul de aproximativ 5.000 de apartamente destinate fazei I a proiectului imobiliar, au fost date în folosinţă 2.000 de apartamente, iar dezvoltatorii estimează că, până la finalul anului, vor mai fi date în folosinţă 1.000 de apartamente. 

Pentru cei care vor să locuiască în centrul Bucureştiului, dezvoltatorii complexului Decebal Tower, Business & Residence, situat lângă Bulevardul Unirii, oferă apartamente de lux cu preţuri pornind de la 171.500 de euro pentru două camere. Cei care vor semna pe perioada târgului pentru o locuinţă în acest ansamblu vor primi câte un autoturism Mini One. 

Pentru plata integrală a unei locuinţe în Evo Residence şi Brâncuşi Residence 2, dezvoltatorii oferă discount-uri între 3% şi 7%, în timp ce în Global City Residence se poate beneficia de 10% discount din preţul vânzării pentru etajele 1 şi 2. Programul de vizitare este vineri şi sâmbătă între orele 10:00 - 19:00, iar duminică între 10:00 - 16:00. Preţul biletului de intrare este de cinci lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ