Tăriceanu, desființat: "Băiatul de mingi al lui Ponta și Dragnea"

| 04 sep, 14:51

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat despre Călin Popescu Tăriceanu că acesta s-a manifestat ca un "taliban PSD-ist din 2014" și că președintele ALDE este "băiatul de mingi al lui Victor Ponta şi al lui Liviu Dragnea"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că susţinerea liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, drept candidat comun al PSD-ALDE la alegerile prezidenţiale din 2019, nu afectează competiţia electorală, susţinând că Tăriceanu este "tot un candidat PSD", a scris agerpres.ro.

"Este tot un candidat PSD. Din păcate pentru el, domnul Călin Popescu Tăriceanu s-a manifestat ca un taliban PSD-ist din 2014 când a abandonat valorile liberale şi a preferat să fie băiatul de mingi al lui Victor Ponta, în primă fază, și acum al lui Liviu Dragnea.

După părerea mea nu afectează în niciun fel competiţia electorală, PNL a votat susţinerea pentru Klaus Iohannis şi avem convingerea că actualul preşedinte al României va câştiga alegerile prezidenţiale fără niciun fel de problemă”, a declarat Ludovic Orban.

Liviu Dragnea a spus că, la alegerile prezidențiale din 2019, ar trebui să fie un candidat comun din partea PSD-ALDE și a precizat că el nu are ca obiectiv să candideze.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ