Tăriceanu, despre întâlnirile cu Dragnea: Ne consultăm pentru cele mai bune formule la locale

| 15 mar, 16:56

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a confirmat marţi că, în ultima perioadă, s-a întâlnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru a se consulta în vederea găsirii celor mai bune formule pentru alegerile locale.

"Am avut discuţii periodic cu preşedintele PSD. Ne consultăm în ultima perioadă ca să vedem care sunt cele mai bune formule pentru alegerile locale. Discutăm nu numai despre Bucureşti, ci şi despre ansamblul judeţelor. Până în acest moment, nu avem o concluzie. Procesul de desemnare a candidaţilor nu este unul facil. Trebuie aleşi cu grijă candidaţi care să răspundă aşteptărilor cetăţenilor. Este o aşteptare justificată şi normală de a vedea candidaţi feţe noi, dar care să aibă onestitatea pe care cetăţenii şi-o doresc din ce în ce mai mult de la clasa politică şi competenţă. Mă bucur că şi colegii de la PSD împărtăşesc aceleaşi opinii. Nu este util să reciclăm din cei care sunt compromişi de diverse scandaluri de corupţie. Sunt o serie de candidaţi care au bătut şi la uşa noastră şi a PSD şi pe care i-am refuzat. Nu vrem să ne expunem criticilor de a avea oameni cu o carte de vizită pătată. (...) Încercăm să găsim o formulă împreună pe Bucureşti", a afirmat, marţi, Tăriceanu. 

El a subliniat că PSD şi ALDE iau în considerare profilul socio-profesional al alegătorilor din fiecare sector al Capitalei. "Trebuie să găsim o soluţie echilibrată pentru Bucureşti. Ne gândim şi la profilul socio-profesional alegătorului din sectorul respectiv. Bucureştiul nu e un oraş omogen", a adăugat Tăriceanu. 

Întrebat despre o eventuală susţinere ALDE pentru o candidatură a lui Victor Ponta, Tăriceanu a spus: "Nu cred că domnul Ponta îşi doreşte să candideze din partea ALDE. Dânsul este un membru PSD vechi şi consacrat şi nu am intuit în niciun fel din partea domniei sale dorinţa de a candida la alegerile locale, cu atât mai puţin din partea ALDE".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ