Tăriceanu, despre interceptări: "Câți credeți că nu am avut telefoanele puse sub ascultare?"

| 10 mar, 18:56

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, este convins că telefoanele i-au fost ascultate. "Câți credeți că nu am avut telefoanele puse sub ascultare?", a spus Tăriceanu, întrebat fiind la o conferință de presă dacă a fost interceptat.

De altfel, președintele Senatului a criticat și poziția SRI cu privire la decizia CCR în  legătură cu interceptările..

"Din moment ce CCR hotărăşte acest lucru, eu cred şi văd un val de plângători pe umerii serviciilor care nu-şi vor mai putea să-şi desfăşoare această activitate nestingherit şi cifrele uriaşe de mandate de ascultare… ne facem o idee asupra faptului că această activitate nu s-a rezumat numai la dosarele de securitate naţională sau anchetele şi demersurile fireşti pe acest subiect, ci au fost cu mult mai extinse. De altfel, se şi vede din scurgerile care s-au petrecut permanent în presă, din dosarele aflate în cercetare", a explicat politicianul.

La rândul său, celălalt copreşedinte ALDE, Daniel Constantin, a spus că nu are o certitudine că i-au fost ascultate convorbirile telefonice.

''Având în vedere funcţiile pe care le-am deţinut, este posibil. Din câte ştiu, însă, după fiecare mandat de interceptare, persoana care a fost interceptată trebuie să fie anunţată…'', a spus Constantin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ