Tăriceanu despre moțiunea PSD pe Justiție: Nu am discutat în detaliu, cred că majoritatea colegilor o vor susține

| 10 oct, 15:11

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, luni, că nu a discutat cu social-democrații în privința moțiunii simple pe Justiție, dar că majoritatea parlamentarilor partidului vor susține acest demers.

"Nu vreau să credeți că suntem într-o competiție. Ieri (duminică — n.r) am avut o discuție cu colega noastră Steluța Cătăniciu (...). Domnia sa a propus acest lucru. Am aflat că și PSD, de fapt președintele partidului, domnul Dragnea, a vorbit de posibilitatea unei moțiuni simple pe justiție. Nu am discutat această problemă în detaliu în conducerea partidului, dar cred că majoritatea colegilor vor susține o astfel de inițiativă politică, de demers", a precizat Tăriceanu, la o conferință de presă, întrebat despre depunerea unei moțiuni simple pe Justiție.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, Raluca Prună, va fi depusă luni la Camera Deputaților.

Potrivit acestuia, moțiunea este intitulată "Și minciuna poate să ucidă" și ar putea fi dezbătută și votată de deputați în cursul zilei de marți.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 ian, 09:32
OffedRabe
goodrx furosemide
For a performance enhancing athlete a Clomid cycle can be very common place but unlike many performance enhancing drugs this particular item is used for a completely different purpose buy lasix without a prescription

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ