Tăriceanu devoalează motivul pentru care a participat la ședința PSD

| 25 sep, 14:50

Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni, după ședința de la PSD, că Sevil Shhaideh și Rovana Plumb nu au un niciun motiv să își dea demisia. Tăriceanu a precizat că va analiza împreună cu specialiştii dacă poate fi sesizată CCR pentru un conflict juridic de natură constituţională între puterile statului.

„Am venit la ședința PSD-ului pentru a mă edifica cu privire la punctul de vedere exprimat de liderii care sunt în acest organism statutat. Dincolo de faptul că suntem parteneri în coaliție, am dorit și eu să le spun punctul meu de vedere. Bineînțeles, să-mi exprim solidaritatea și să împărtășesc câteva ceva din experiența de prim minisru, când am avut parte de astfel de confruntări cu sistemul. Am constatat o solidaritate fără fisură. Toți cei care sunt membri în BPN au susținut că cele două nu au niciun fel de motiv să își dea demisia, întrucât nu au încălcat niciun fel de prevedere legală (...) Dacă ar fi fost vreo problemă de corupție, sigur că atunci atitudinea celor din PSD și a mea poate ar fi fost diferită. (...) Am spus și ieri. După părerea mea există temei (sesizarea la CCR) ”, a spus Tăriceanu.

Tag-uri: tariceanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ