Tăriceanu: ”Legea carantinei va trece când nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români!”

| 14 iul, 22:40

 

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că Legea carantinei va trece de Parlament "doar în momentul în care nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români".

 

 

 

"Legea carantinei va trece doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români. Când nu politrucii vor hotărî internarea forţată sau confiscarea bunurilor celor suspectaţi de infectare cu coronavirus. Calitatea de suspect de infectare sau chiar de bolnav nu ne transformă pe toţi în infractori, aşa cum încercaţi voi să ne faceţi să credem!", a scris Tăriceanu, marţi, pe Facebook.
El îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că este "rupt de realitate" şi "a ascuns virusul" ca să poată face alegeri anticipate.
"Cât de rupt de realitate trebuie să fii ca să deschizi tu, Preşedintele Prompter, subiectul cinismului în politică? Tu, care ai ascuns virusul ca să faci alegeri anticipate? Tu, care ai spus că virusul este doar o răceală cu uşoare dureri în gât? Tu, care închizi ochii la şmenurile guvernanţilor care fură fără ruşine la achiziţiile materialelor sanitare?", a adăugat liderul ALDE.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ