Tăriceanu: Nu fac parte din Iniţiativa România Liberală

| 22 apr, 2013

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a spus, astăzi, că nu face parte din Iniţiativa România Liberală. Tăriceanu a specificat însă că atitudinea lui Crin Antonescu faţă de acest proiect i se pare "deplorabilă".

Întrebat dacă se numără printre iniţiatorii proiectului România Liberală şi dacă îşi asumă o sancţiune de excludere din PNL, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: "Eu nu fac parte din aceasta initiativa, denumită Iniţiativa România Liberală, aşa încât referirile care s-au făcut cu privire la persoana mea vreau sa ţină cont de această  atitudine şi de această poziţionare ".

În ceea ce priveşte atitudinea preşedintelui PNL faţă de Iniţiativa România Liberală, fostul premier Tăriceanu a spus că i se pare o atitudine deplorabilă, ba mai mult el este de părere că PNL-ul ar trebui să se identifice cu această iniţativă care este " esenţialmente democratică şi liberală" .

Crin Antonescu a declarat în cursul zilei de astăzi că cei din PNL care sunt implicaţi în Iniţiativa România Liberală vor fi excluşi din partid.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ