Tăriceanu: Prezenţa la DNA nu-mi schimbă proiectele politice

| 15 apr, 15:53

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a precizat vineri că prezenţa sa la DNA Braşov, unde a fost audiat ca martor într-un dosar de corupţie, nu-i schimbă nici proiectele politice, nici atitudinea, neavând nicio legătură cu faptele incriminate la dosar.

"Aşa cum am anunţat, m-am prezentat azi la sediul DNA Braşov ca urmare a citaţiei pe care am primit-o ca martor, în dosarul 259/P/2015. În această calitate am răspuns tuturor întrebărilor puse de procurorul de caz. Legislaţia în vigoare nu-mi permite să dau detalii, deoarece faza de cercetare penală nu este publică. Pot să-i asigur pe toţi: cetăţeni, simpatizanţi, prieteni, colegi de partid, adversari politici şi, nu în ultimul rând, pe ziarişti că nu am nicio implicare cu faptele incriminate la dosar şi, ca urmare, audierea mea de azi nu-mi schimbă nici proiectele politice, nici atitudinea şi, după cum veţi vedea în zilele următoare, nici planurile personale", a susţinut Tăriceanu într-un comunicat transmis Agerpres. 

El a negat orice speculaţii în legătură cu prezenţa sa la DNA. 

"Sigur, prezenţa mea la sediul DNA poate constitui o sursă de speculaţii şi de speranţe că aş putea fi eliminat din viaţa publică altfel decât prin mijloace democratice. Cei care cred acest lucru se vor convinge că se înşală", a subliniat Tăriceanu. 

Conform comunicatului citat, preşedintele Senatului nu a fost asistat de avocat la audierea de la DNA Braşov.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ