Tăriceanu, proces bombă la Curtea Supremă

| 20 mar, 20:10

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a înaintat instanţei supreme o solicitare prin care contesta supravegherea tehnică. Ar fi vorba despre mandatul de interceptare emis în dosarul Microsoft, despre care a vorbit fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, informează Realitatea TV. Solicitarea a avut termen marţi, la ÎCCJ, însă termenul a fost amânat pentru 3 aprilie.

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, spunea, la sfârşitul anului, că a existat un mandat de ascultare- urmărire din partea SRI pentru 80 de persoane din conducerea statului, ţinta fiind Călin Popescu Tăriceanu, într-un dosar deschis în 2013 şi din care s-a desprins ulterior cauza Microsoft.

Mandatul a fost acordat pentru perioada 4 iulie 2014 – 6 noiembrie 2014, acesta încheindu-se la 4 zile după primul tur de scrutin al prezidenţialelor din 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ