Tăriceanu: Viitorul Guvern va fi o singură echipă

| 03 ian, 16:19

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat marți că viitorul Guvern va fi o singură echipă, și nu două - una PSD, alta ALDE.

"În actualul Guvern nu vor funcționa două echipe — o echipă a PSD și o echipă a ALDE. Viitorul Guvern va fi o singură echipă — Guvernul României. Din punct de vedere politic, responsabilitatea politică o poartă partidele care au obținut rezultatele care ne permit astăzi să facem majoritatea parlamentară — PSD și ALDE — păstrând ordinea rezultatelor", a afirmat Tăriceanu, marți, la Parlament, după ședința Biroului Politic al ALDE.

Întrebat despre comisia care va funcționa în cadrul PSD cu rolul de a urmări "punerea în aplicare a programului de guvernare", Tăriceanu a subliniat că ALDE va avea reprezentanți în acea comisie.

"Nu vom face două comisii (...). Prin urmare, comisia de care vorbiți va fi o comisie în care vom avea și noi reprezentanți și care va trebui să urmărească punerea în aplicare a programului de guvernare. (...) Înțelegem că această asumare de responsabilitate să o ducem la bună îndeplinire. Din acest moment, responsabilitatea noastră nu încetează, din contră, este angajamentul pe care ni l-am luat prin programe de guvernare comune să le ducem la îndeplinire. Și sigur că acest lucru va trebui să îl facem în bună ordine, adică structura politică va avea această misiune, de a urmări cum angajamentele se transformă în practică, responsabilul pentru acest lucru fiind fără îndoială prim-ministrul împreună cu echipa sa", a adăugat Tăriceanu.

Tag-uri: alde, tariceanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ