TAROM nu primeşte avizul oficialilor de la Moscova pentru a zbura deasupra Rusiei

| 26 iun, 12:07

Tarom cere Rusiei, de peste un an, drept de survol pentru a putea opera cursa directă Bucureşti-Beijing (China). Cu toate acestea, compania aeriană nu a primit avizul oficialilor de la Moscova, potrivit unor surse din compania naţională de transport aerian.

Liviu Dragnea anunţa în luna martie a anului trecut că TAROM va relua din vara lui 2014 zborurile pe ruta Bucureşti-Beijing-Bucureşti, oprite în 2003 din raţiuni economice.

"Conducerea companiei a încercat de mai multe ori să obţină drept de survol, a trimis mai multe scrisori guvernului rus pentru a-i solicita acest lucru, a încercat să ia legătura cu ei şi prin Ministerul Transporturilor, şi prin Ministerul de Externe. Au existat chiar şi câteva întâlniri cu ambasadorul Rusiei la Bucureşti, ultima având loc acum câteva săptămâni. Acesta nu a venit cu niciun răspuns de la Moscova", au precizat surse din TAROM.

TAROM are o flotă de 23 de aeronave, din care jumătate au peste 20 de ani vechime.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ