TAROM şi-a limitat pierderile la 66 milioane lei, în 2013

| 20 mai, 2013

Compania TAROM şi-a limitat pierderile la 66 milioane de lei după primele patru luni din acest an, cu 30 de milioane de lei mai puţin faţă de suma prognozată în planul de management.

Pierderile financiare au fost reduse cu 36 milioane de lei, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

"Vorbim de o îmbunătăţire cu 6% a rezultatelor financiare ale lunii aprilie faţă de cele prognozate în Planul de Management şi cu 15% faţă de bugetul anual. În mod cumulat, pe primele 4 luni, am reuşit să limităm pierderile la 66 milioane lei, cu 30 milioane lei mai puţin decât ceea ce a fost prognozat în planul de management. În primele 4 luni ale anului 2013, pierderile financiare au fost reduse cu 36 milioane lei, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce înseamnă o îmbunătăţire a rezultatelor cu 35%", a declarat directorul executiv TAROM, Christian Heinzmann,

Compania TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. TAROM este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ