Tatăl lui Leo Messi vorbeşte, pentru prima dată, despre PROBLEMA fiului său, observată de multă lume

| 13 iul, 2014

De ce joacă Messi din ce în ce mai slab la Campionatul Mondial este întrebarea pe care mulți suporteri și-au pus-o pe întreaga perioadă a CM 2014 din Brazilia.

 

Tatăl lui Lionel Messi a încercat să ofere o explicaţie pentru jocul din ce în ce mai slab prestat la Campionatul Mondial de cvadruplul câştigator al Balonului de Aur. Jorge Messi spune că fiul său simte o stare acută de oboseală, acesta fiind motivul pentru care căpitanul Argentinei se află printre codaşi în fiecare meci la capitolul kilometri alergaţi.
Messi a început în forţă Mondialul, reuşind să îşi ajute echipa cu cele patru goluri marcate în faza grupelor.
După ce Argentina a depăşit faza grupelor, jocul lui Messi nu a mai avut strălucirea aşteptată, jucătorul părând de multe ori că merge pe teren în loc să alerge.  În cele şase meciuri jucate la Campionatul Mondial, Lionel Messi a alergat 51,9 kilometri, aflându-se printre codaşi la acest capitol.

"Leo a spus că simţea că picioarele lui cântăreau 100 de kilograme fiecare. Era foarte obosit", a declarat tatăl lui Messi, potrivit publicaţiei braziliene Folha de S.Paulo.

Cu toate acestea, suporterii pumelor se aşteaptă ca Messi să fie decisiv în finala cu Germania şi să îşi treacă în palmares şi acest trofeu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ