Balonul de Aur ar trebui să-i poarte numele! Top 10 declarații memorabile despre LEO MESSI

| 16 oct, 2014

Starul argentinian al echipei FC Barcelona a deputat la 16 octombrie 2004, adică exact acum 10 ani, la prima echipă a clubului catalan, cariera sa confundându-se în această perioadă cu cel mai bun deceniu din istoria clubului blaugrana.

Cu această ocazie, presa și oamenii de sport din întreaga lume îi aduc elogii în această zi. Dar nu doar astăzi despre Messi s-a vorbit la superlativ, ci de multe ori, în ultimii ani. Cei de la Digisport au făcut o selecție cu cele mai interesante declarații despre marele atacant al Barcelonei:

1. Pep Guardiola (2010): „Într-o zi le voi povesti nepoților mei că l-am antrenat pe Leo Messi. Nu am mai văzut niciodată un asemenea jucător”.

2. Wayne Rooney (2012): „Cristiano sau Messi? Messi nu numai că este mai bun, este cel mai valoros jucător din toate timpurile”.

3. Arsene Wenger (2010): „Messi este ca un jucător de pe play-station. El face posibile lucrurile imposibile!”.

4. Koke (2014): „Cristiano Ronaldo este un atlet. Messi este Dumnezeu. Rămân cu Messi”.

5. Alex Ferguson (2012): „La același nivel cu Maradona și Pele este Messi, în galeria celor mai buni fotbaliști din istorie”.

6. Rafael Nadal (2011): „Messi este cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată. E un bun al sportului mondial și, înainte de a-i fi adversar, te distrezi văzându-l pe teren”.

Citeşte şi: MESSI, 10 ani la FC Barcelona FOTO/VIDEO

7. Zlatan Ibrahimovic (2013): „Nu există jucător mai valoros decât Messi. Cred că Balonul de Aur ar trebui să-i poarte numele”.

8. Gerard Pique (2012): „Leo Messi e un extraterestru. Cristiano este cel mai bun doar dintre noi, pământenii”

9. Steve Nash (2012): „Mi-e indiferent că Ronaldo face 6.000 de abdomene, niciodată nu va fi la fel de bun ca Messi”.

10. Jorge Valdano (2013): „Încă nu am văzut ce era mai bun la Messi. Poate la Mondialul din 2018, la fel ca și Pele în 1970, la 30 de ani”/

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ